top site development software download

Over mezelf

Ik ben Linda Brepoels. Sinds 2010 ben ik bezig als fotografe. Voordien fotografeerde ik al jaren vol overgave de reizen die ik maakte.Ik heb een grote belangstelling voor mensen en hun leefwereld. Dat kan in het buitenland zijn, maar dicht bij huis tref ik dat ook aan.

Ik heb het voorrecht mensen te mogen fotogrqferen,de sfeer van het moment te mogen weergeven en daar een verhaal mee te vertellen. Dit doe ik door observatie en zeer alert te reageren.

Huwelijks fotogrqfie doe ik samen met mijn dochter. Zowel de bruid als de bruidegom hebben dus hun eigen fotografe. Dit betekent dat elk moment, elk detail van deze mooie dag zeker vast gelegd zal zijn.


Naast huwelijksreportage, vind ik mensen fotograferen zeer boeiend. Dit kunnen zowel kinderen als volwassenen zijn. Het blijft elke keer een mooie uitdaging. Sommige kinderen willen niet op de foto, zijn verlegen of willen niet lachen. Dan gaan we toch onze trukkendoos openen om tot een mooi resultaat te komen. Het moet voor de kinderen een leuke activiteit zijn. Gezinsportretten komen eveneens aan bod.